Lidaco AB

Ett decennium
av tillverkinig

Om oss

För över tio år sedan, i ett garage i Klippan, började vår resa. Vårt första jobb var att tillverka PVC-rörsystem. I takt med att efterfrågan på tillverkning ökade, växte vi snabbt ur garaget och flyttade till en större lokal. Vårt första plastbearbetning dök upp och vi investerade i CNC-svarv och CNC-fräs.
Vi insåg snart att det inte var hållbart att programmera dessa maskiner för hand, så vi övergick till CAM-programmering mycket tidigt.

Genom en av våra kunder blev vi introducerade till cellplast, som används i deras sandwichkonstruktioner. Kunden var inte nöjd med den cellplast som tillverkades med bandsåg och frågade om vi kunde bearbeta materialet för att få mer exakta resultat. Vi investerade i en stor fräsmaskin med vakuumbord och började testa. Snart nog kunde vi leverera maskinbearbetade cellplastdetaljer till vår kunds belåtenhet. Det ledde till fler kunder och fler spännande tillväxtmöjligheter.

Idag är vi stolta över att ha kommit så långt från det där garaget i Klippan. Vårt engagemang för kvalitet och innovation har gjort det möjligt för oss att utvecklas och utöka våra tjänster.
Vi fortsätter att driva oss själva mot nya höjder och ser fram emot att se vad framtiden har att erbjuda.

Fem principer

Vi är stolta över att erbjuda våra kunder ett sortiment av tjänster som grundar sig på fem ledande principer: integritet, innovation, lagarbete, kundnöjdhet och miljöansvar.
Säkerhet och integritet – det viktigaste för oss!

Vi sätter säkerheten och vår kunds integritet i första hand. Vi ser till att göra nödvändiga anpassningar för att skydda all data som samlas in genom våra tjänster.

Innovationsdriven för att förbli ledande

Vi är innovationsdrivna och ständigt på jakt efter nya lösningar för att kunna erbjuda våra kunder de mest effektiva verksamhetslösningarna.

Stolta över vårt lagarbete

Vi vet att det bästa resultatet uppnås genom samarbete och det är därför vi har en starkt förankrad företagskultur baserat på teamarbete. Vi arbetar tillsammans mot en gemensam vision som tar oss till nya höjder.

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet

Vi är stolta över vår höga kundnöjdhet och vi strävar efter att fortsätta överträffa förväntningarna hos våra kunder. Vi tar alltid kundfeedback på största allvar och arbetar hårt för att säkerställa deras belåtenhet.

Vårt miljöansvar är viktigt för oss

Som företag är vi medvetna om vårt ansvar gentemot miljön och hur vår verksamhet påverkar den. Vi gör nödvändiga ändringar för att bli mer hållbara och ta hand om vår planet.

Ovanstående principer utgör grunden för vårt företag och vår målsättning är att leverera tjänster av högsta kvalitet som innefattar dessa principer. Använd formuläret nedan för att kontakta oss om du vill veta mer om våra integrerade lösningar och för att få reda på hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina verksamhetsmål!

Ringar cellplast